Grillowane Steki Rybne
Grillowane steki rybne wymagają ok. 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 2 i kosztuje 6,41 zł / porcja. To danie główne ma 534 kalorie, 32G białka, oraz 44g tłuszczu na porcję. 8 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, natkę pietruszki, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest doskonałe. Podobne przepisy to Grillowane Steki Rybne, Steki Rybne Z Grilla Cajun, oraz Grillowane Steki Rybne Z Kolendrą I Smakiem Gazpacho.
Instrukcje
W misce ze stali nierdzewnej lub szkła, połączyć czosnek, oliwa z oliwek, bazylia, sól, pieprz, sok z cytryny i pietruszka.
Filety z halibuta umieść w płytkim szklanym naczyniu lub plastikowej torebce do zamykania i zalej marynatą rybę. Przykryć lub zamknąć i wstawić do lodówki na 1 godzinę, od czasu do czasu obracając.
Rozgrzej grill zewnętrzny na duże ciepło i lekko ruszt olejowy. Ustaw ruszt 4 cale od ciepła.
Z marynaty wyjąć filety z halibuta i odsączyć nadmiar. Filety grillowe 5 minut na stronę lub do czasu, aż ryba zostanie wykonana, gdy łatwo płatkowane widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować rozwijać Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio