Grillowane Sardynki, Zwęglona Cytryna I Chiles

Grillowane Sardynki, Zwęglona Cytryna I Chiles
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać grillowane sardynki, zwęglona cytryna & Chiles spróbować. Jedna porcja zawiera 194 kalorie, 4G białka, oraz 19g tłuszczu. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 45. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka szalotki, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, pietruszka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 16 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane sardynki Monterey z cytryną i ziołami, Grillowane sardynki z cytryną, czosnkiem i papryką, oraz Grillowane świeże sardynki z koprem włoskim i Zakonserwowaną cytryną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj średnio gorący ogień z grilla. Gdy jest gorąco, wytrzyj grill papierowym ręcznikiem zanurzonym w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
2 cytryny pokroić w plasterki 1/4 cala i połowę drugiego. Grill plastry cytryny i połówki, aż mają ładne znaki grill, 2 do 3 minut na stronie dla plastrów i 3 minut w sumie dla połówek. Następnie ostrożnie grilluj chiles, aż lekko zwęglone, około 1 minuty (jeśli masz siatkową wkładkę do grilla, użyj jej, aby nie dopuścić do upadku chiles przez ruszt). Zmielić jedną czwartą plasterków cytryny i przenieść do małej miseczki. Chili posiekać na małe kawałki (dla mniej ciepła, usunąć i wyrzucić nasiona w pierwszej kolejności).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Mięso MieloneMięso Mielone
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Dodać chiles do miski, wraz z 1/2 szklanki oliwy z oliwek, pietruszka, czosnek, szalotka, i 1/2 łyżeczka soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Trzepaczką zmiksować i odstawić. Sardynki doprawić 1 łyżeczką soli i skropić odrobiną oliwy z oliwek. Grill, obracając raz, aż ryby są tylko gotowane przez, około 2 minut na stronie. Pozostałe trzy czwarte plasterków cytryny ułożyć na półmisku i polać grillowanymi sardynkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
SardynkiSardynki
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
5
Skropić SOS wokół i wokół sardynek, zastrzegając wszelkie dodatkowe, aby służyć na boku. Na talerzu wycisnąć grillowane połówki cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardynkiSardynki
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
6
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćTwardy
Gotowe W15 m.
Porcje45
Ocena Zdrowia16
Magazyn