Grillowane sardynki z Peperonatą

Grillowane sardynki z Peperonatą
Grillowane sardynki z Peperonata może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 410 kalorii, 31g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 4,17 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Mieszanka liści bazylii, sól i pieprz, pomidory, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Z łyżeczką wynik 97%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Grillowane sardynki z Peperonatą, Grillowane włoskie kiełbaski z Peperonatą, oraz Grillowany stek z Peperonatą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill lub brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Dodać cebulę i pieprz i gotować na dużym ogniu przez 4 protokół. Zmiksować z mielonym czosnkiem i bazylią, gotować przez 30 sekund, a następnie dodać pomidory. Dusić 15 minut, lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
4
Zdjąć z ognia i doprawić do smaku.
5
Umieścić sardynki na najgorętszej części grilla i gotować przez, O 2 minuty na stronie. W międzyczasie, podzielić peperonata równomiernie między 4 podgrzane talerze obiadowe i Kopiec luźno w środku każdego talerza. Ułóż sardynki na każdym kopcu sałatki i ser
Składniki, których będziesz potrzebować
SardynkiSardynki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn