Grillowane sardynki z cytryną, czosnkiem i papryką

Grillowane sardynki z cytryną, czosnkiem i papryką
Grillowane sardynki z cytryną, czosnkiem i papryką mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $4.74 za porcję. Jedna porcja zawiera 632 kalorie, 39g białka, oraz 51 g tłuszczu. 78 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Mieszanka soli koszernej, ząbki czosnku, sardynki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Grillowane sardynki z sosem czosnkowo-orzechowym, Grillowane Sardynki, Zwęglona Cytryna I Chiles, oraz Grillowane sardynki Monterey z cytryną i ziołami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć czosnek, oliwa z oliwek, sok z cytryny, papryka, i czarny pieprz w małej misce i trzepaczka dobrze połączyć. Ułóż sardynki w jednej warstwie na dnie płytkiego naczynia do pieczenia i zalej marynatą rybę. Obróć rybę, aby upewnić się, że są równomiernie pokryte, i łyżką trochę marynaty do jamy każdej ryby. Odstawić do marynowania na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
SardynkiSardynki
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i ułóż węgle w równomiernej warstwie na ruszcie z węglem drzewnym. Ustaw ruszt do gotowania na miejscu, przykryj grill i pozwól na rozgrzanie przez 5 minut. Alternatywnie, ustaw wszystkie palniki na grillu gazowym do najwyższego ustawienia ciepła, przykryj i podgrzewaj przez 10 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Wyjmij sardynki z marynaty i grilluj na bezpośrednim ogniu, aż dobrze zwęglone, 2 do 3 minut. Za pomocą metalowej szpatułki lub turner ryby, Odwróć sardynki i grill, aż zwęglone z drugiej strony i gotowane przez, O 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
SardynkiSardynki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Sardynki przełożyć na duży talerz i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardynkiSardynki
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Udekorować posiekaną natką pietruszki i podawać z cytryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia63
Magazyn