Grillowane Sardynki Po Portugalsku

Grillowane Sardynki Po Portugalsku
Need a bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i danie główne pescatarian? Grillowane sardynki w portugalskim stylu może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 388 kalorii. Na 2,67 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, sardynki, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 44 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowane sardynki w stylu śródziemnomorskim, SARDYNKI W STYLU MORO NA KOLACJĘ, oraz Sarde En Saor (sardynki w stylu weneckim) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Skaluj i wypatrosz sardynki (możesz to zrobić ze sprzedawcą ryb).Sardynki umyć pod zimną, bieżącą wodą i osuszyć papierowymi ręcznikami.Lekko posolić sardynki grubą solą morską i schłodzić.W międzyczasie gotuj 2 ziemniaki, aż nóż zostanie łatwo włożony.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
SardynkiSardynki
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Waga KuchennaWaga Kuchenna
2
Odcedzić i schłodzić.Piecz 2 zielone papryki na otwartym ogniu, aż zwęglone.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
3
Umieść w misce i przykryj ją plastikiem, aby pozostawić na parze przez około 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Usunąć plastik, obrać i posadzić paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
5
Pokrój paprykę w paski o szerokości 3 cali i połącz w misce z 1/4 szklanki oliwy z oliwek, 1/8 szklanki octu winnego białego, cebuli i czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny BiałyOcet Winny Biały
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Dodaj pomidora (plasterki), cebulę (plasterki) i ogórek. Doprawić solą i pieprzem do smaku.Rozgrzej grilla lub grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
7
Sardynki ułożyć na gorącym grillu
Składniki, których będziesz potrzebować
SardynkiSardynki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
8
Kiedy sardynki są zrobione z pierwszej strony
Składniki, których będziesz potrzebować
SardynkiSardynki
9
Umieść 4 sardynki na każdym talerzu z 2 połówkami ziemniaków i sałatką z zielonego pieprzu.Dla dekoracji i dodatkowego smaku, skropić pozostałą oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
SardynkiSardynki
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
TrudnośćTwardy
Gotowe W44 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia100
Magazyn