Grillowane przegrzebki z kremową zupą z kiszonej kapusty
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 185 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś dekorację: rukola dla dzieci, mąka, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Polędwica wieprzowa z polewą morelową i kiszoną kapustą, Kremowa Zupa Szparagowa Z Zapiekanymi Przegrzebkami, oraz Barbecue Dry Rubbed Chicken dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozpuść 1 łyżkę masła w garnku 5-litrowym na średnim ogniu, a następnie ugotuj boczek i cebulę, mieszając od czasu do czasu, aż większość tłuszczu z boczku zostanie wytopiona, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Masło
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodać kiszoną kapustę i wino i dusić energicznie, odsłonięte, aż większość wina odparuje, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona
Wino
3
Wymieszać w bulionie i śmietanie, następnie gotować delikatnie, odsłonięte, mieszając od czasu do czasu, 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Ciężki
Stado
4
Wyjąć z ognia i wymieszać z musztardą, kwaśną śmietaną i pozostałymi 2 łyżkami masła. Czysta zupa w partiach w blenderze, aż będzie gładka i kremowa (zachowaj ostrożność podczas mieszania gorących płynów), a następnie wróć do garnka. Doprawić solą i pieprzem. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Kwaśna śmietana
Musztarda
Masło
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Garnek
1
Mąkę, przyprawy i sól koszerną wymieszać w misce. Pat przegrzebki suche, a następnie obficie płaszcz po jednej stronie każdego przegrzebka równomiernie mieszanką przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Koszerna
Przegrzebki
Przyprawy
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni heavy nonstick na średnim ogniu, aż się połyska. Gotować przegrzebki, gładka strona w dół pierwszy, obracając raz, aż tylko gotowane przez, 5 do 6 minut w sumie. Rezerwa przyprawiony olej do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Przegrzebki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Zupę podzielić na 6 miseczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Umieść 2 przegrzebki w każdej misce i top z rukolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przegrzebki
Rukola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
5
Mżawka zupa z oleju reserved.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa
Olej Do Smażenia
6
Uwagi kucharzy: zupę można przygotować 3 dni wcześniej i schłodzić. Mieszanka przypraw (dla przegrzebków) może być wykonana 1 tydzień wcześniej i przechowywana w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla przegrzebków. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Z perspektywy czasu wina Chardonnay z 4.7 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.