Grillowane przegrzebki z kolendry z sałatką z ciecierzycy, winegretem z czerwonej papryki i olejkiem kolendrowym
Kolendra Crusted grillowane przegrzebki morskie z sałatką z ciecierzycy, czerwoną papryką Vinaigrette i olejem kolendrowym jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 928 kalorii, 5G białka, oraz 91 g tłuszczu. Na 5,56 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz ocet sherry, pieprz cayenne, liście kolendry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj sałatka mandarynkowa z kolendrą, Sałatka ze szpinakiem i Frisée z mandarynkami i przegrzebkami z kolendry, oraz Przegrzebki morskie z pękniętą sałatką pszenną, pieczoną czerwoną papryką tahini Vinaigrette i grillowanymi cytrynami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać grill do średniej-wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Zmieloną kolendrę, kminek i sól Połącz w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolendra Mielona
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Szczotkować przegrzebki z oliwą z oliwek i pogłębiać tylko z jednej strony. Przegrzebki Grill, przypraw stronę w dół przez 2 minuty lub aż złoty kolor, odwrócić i kontynuować grillowanie przez 1 do 2 minut, aż po prostu gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Umieść sałatkę z ciecierzycy na środku talerza, na górze z 4 przegrzebkami na osobę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
5
Wlać vinaigrette wokół płyty i skropić olejem kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu
3 łyżki Oleju Roślinnego
Cienki-
6
Dekoruj świeżą kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendra
7
Połącz wszystkie składniki w średniej misce i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Odstawić w temperaturze pokojowej co najmniej 30 minut przed podaniem.
9
Rozgrzać sok z papryki z miodem, szafranem, cebulą i octem, aż zmniejszy się o połowę lub do zagęszczonej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Szafran
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla przegrzebków. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.