Grillowane Portobello i Poblano Tacos z Pico de Gallo

Grillowane Portobello i Poblano Tacos z Pico de Gallo
Grillowane Portobello i Poblano Tacos z Pico de Gallo może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 369 kalorii, 14g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,69 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Niewiele osób lubiło to danie główne. Mieszanka cebuli, ząbki czosnku, tortille kukurydziane i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Portobello Tacos z Pico de Gallo, Grillowane udka z kurczaka z Pico de Gallo, oraz Pesto grillowane Tacos rybne z awokado Pico de Gallo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Połącz pierwsze 6 składników i 1/8 łyżeczki soli w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wyjąć skrzela z spodu grzybów za pomocą łyżki; wyrzucić skrzela.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
4
Umieść grzyby, cebulę i poblano na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania i grilluj grzyby i Poblano przez 5 minut z każdej strony lub do miękkości. Grill cebula 6 minut z każdej strony lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
GrzybyGrzyby
Pieprz PoblanoPieprz Poblano
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Zdjąć z ognia. Nasiona poblano i usunąć łodygę, a grzyby i Poblano pokroić w cienkie paski. Posiekaj cebulę i połącz warzywa w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
GrzybyGrzyby
Pieprz PoblanoPieprz Poblano
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj czosnek; smażyć przez 1 minutę lub do lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
8
Dodać mieszankę grzybową, Pozostałe 3/8 łyżeczki soli i kminek; gotować 2 minuty lub aż do dokładnie ogrzanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
KminekKminek
SólSól
9
Podgrzewaj tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Podzielić mieszaninę grzybów, pico de gallo, awokado i równomiernie między tortille. Na wierzchu po 2 łyżki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pico De GalloPico De Gallo
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
GrzybyGrzyby
AwokadoAwokado
SerSer

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Ta mieszanka "1787" Pinot Noir / Gamay jest przeciwną częścią naszej mieszanki" 459". Jedyną różnicą między dwoma winami (oba wykonane z tych samych owoców) są naczynia używane do ich produkcji. "1787" fermentowano i starzono w neutralnych dębowych beczkach. Różnica w smaku i zapachu jest niesamowita i wystarczy spróbować je obok siebie, aby zobaczyć na własne oczy. W roku 1787 wydano dekret o usunięciu wszystkich czerwonych odmian winorośli w dolinie Mozeli i zastąpieniu ich winoroślami Riesling. Z czasem prawo to zanikło, a czerwone odmiany powoli zostały ponownie posadzone w regionie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn