Grillowane Pomidory
Grillowane pomidory to bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przystawka. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 117 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 377 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz parmezan, pomidory, balsamiczny sos winegret i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pizza z grilla z grillowanymi pomidorami, szparagami, kozim serem i migdałami Marconan, Grillowane Pomidory, oraz Grillowane Pomidory dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Umieścić pomidory, pokroić boki w górę, w jednorazowej patelni foliowej.
Skropić sosem, posypać serem.
Umieść patelnię na ruszcie grillowym; przykryj grill pokrywką.
Grill 15 min. lub do czasu, aż pomidory zmiękną i ser lekko rumiany.