Grillowane polędwiczki wieprzowe z mieszanką warzywną
Grillowane polędwiczki wieprzowe z mieszanką warzywną wymagają z grubsza 20 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 2,71 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 457 kalorii, 45g białka, oraz 22g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com niewiele osób lubiło to danie główne. Mieszanka parmezanu, papryka, cukinia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest solidne. Spróbuj Grillowane polędwiczki wieprzowe z mieszanką warzywną, Grillowane polędwiczki wieprzowe z warzywnym Curry, oraz Grillowane Polędwiczki Wieprzowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać 1/2 szklanki dressing i czosnek w płytkim szklanym lub plastikowym naczyniu lub zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności.
Dodać wieprzowinę; obrócić do marynaty. Przykryć naczynie lub worek uszczelniający i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny, ale nie dłużej niż 12 godzin.
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem sera w kwadratowej aluminiowej patelni, 9x9x2 cale.
Wyjąć wieprzowinę z marynaty; marynatę rezerwować. Przykryj i grilluj wieprzowinę i patelnię z warzywami 4 do 5 cali od średniego ciepła 15 do 20 minut, szczotkując wieprzowinę od czasu do czasu marynatą i obracając raz, aż wieprzowina będzie lekko różowa w środku, a warzywa będą chrupiące-delikatne. Warzywa mieszamy 2 lub 3 razy podczas grillowania. Wyrzucić pozostałą marynatę.
Wieprzowinę pokroić w plasterki.