Grillowane Pitasy warzywne z kozim serem i Pesto Mayo

Grillowane Pitasy warzywne z kozim serem i Pesto Mayo
Jedna porcja zawiera 163 kalorie, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. Jeśli 87 centów za porcję spada w budżecie, grillowane Pitas warzyw z kozim serem i Pesto Mayo może być wybitny Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pitas, proste grillowane warzywa, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Grillowane warzywa i kozi ser Pitas, Grillowane Portobello-Kozi Ser Pitas, oraz Grillowana cukinia, kozi ser i pesto panini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć majonez i pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
2
Rozprowadzić 1 łyżkę mieszanki majonezu w każdej połowie pita. Nadziewamy każdą połówkę pity 1 liściem sałaty, 1 porcją prostych grillowanych warzyw i 2 łyżkami sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
MajonezMajonez
WarzywaWarzywa
SerSer
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
3
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn