Grillowane piersi kurczaka z jabłkiem i imbirem
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Grillowane jabłko i imbir glazurowane piersi kurczaka może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 234 kalorie, 31g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz galaretkę jabłkową, teriyaki baste i glazurę, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane Balsamiczne Przeszklone Piersi Z Kurczaka, Balsamiczne-Glazurowane Piersi Kurczaka Z Grilla, oraz Imbir Teriyaki Grillowane Piersi Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. W rondlu 1-ćwiartkowym wymieszaj glazurę teriyaki, galaretkę jabłkową i piernik.
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając, aż galaretka się stopi. Łyżka połowę mieszaniny do małej miski lub kubek budyniu; wymieszać kolendry. Odstawić do podania z kurczakiem.
Przykryć i grillować kurczaka na średnim ogniu 15 do 20 minut, obracając i szczotkując mieszanką jabłko-imbir podczas ostatnich 10 minut grillowania, aż sok z kurczaka będzie czysty, gdy zostanie wycięty środek najgrubszej części (170F).
Podawać z zastrzeżoną mieszanką jabłko-imbir.