Grillowane Pieczarki Szwajcarskie Burgery
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanych Szwajcarskich hamburgerów z grzybami. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.42 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 371 kalorii. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 56 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz masło, mielona wołowina, sezonowane mięso tenderizer, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Grillowane Pieczarki Szwajcarskie Burgery, Grillowane Pieczarki Szwajcarskie Burgery, oraz Pieczarkowe Burgery Szwajcarskie.
Instrukcje
Przygotuj grill na średnie ciepło. Lekko nasmarować ruszt.
Mieloną wołowinę podzielić na 6 pasztecików. Doprawić mięsem, solą i pieprzem. Odstawić.
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Dodać grzyby i sos sojowy; gotować i mieszać, aż rumiane. Odstawić i ogrzać.
Grillować paszteciki przez około 6 minut na stronę, lub aż gotowane przez. Podzielić mieszaninę pieczarek równomiernie między hamburgery i top każdy z plasterkiem szwajcarskiego sera. Przykryj grill przez około 1 minutę, aby ser się stopił.
Wyjąć z grilla i podawać na bułkach hamburgerowych.