Grillowane pieczarki Cremini Nadziewane bazylią i parmezanem z majonezem

Grillowane Grzyby Cremini Nadziewane bazylią i parmezanem-majonezem może być tylko przystawką, której szukasz. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 204 kalorie, 8G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Mieszanka oliwy z oliwek, pieczarki cremini, grillowanie na ciepło: średnio-wysokie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Żółte pomidory faszerowane grillowanymi grzybami i parmezanem, Pieczone Gnocchi z pieczarkami, bazylią i parmezanem, oraz Smażone grzyby Portabellan i Cremini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pieczarki umieścić w dużej misce i wymieszać z oliwą z oliwek, solą i pieprzem.
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozprowadź węgle równomiernie na całej powierzchni rusztu węglowego. Ustaw ruszt do gotowania na miejscu, przykryj grill i pozwól na rozgrzanie przez 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania.
Umieść grzyby na grillu, skrzelowej stronie do góry i gotować, aż czapki grzybowe brązowy i zacząć uwalniać wilgoć, 3-4 protokół. Odwróć i dalej gotuj, aż grzyby będą lekko miękkie, o 3 minuty więcej.
Grzyby wyjąć na tacę, skrzela do góry i ostudzić przez 3-5 minut.
Napełnij każdy grzyb łyżką bazyliowego parmezanu majonezem.