Grillowane Paszteciki Z Tuńczykiem
Grillowane paszteciki z tuńczyka mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 216 kalorii. Ten przepis służy 8. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony pieprz, mleko, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest solidne. Spróbuj Paszteciki Z Tuńczykiem, Paszteciki Z Tuńczykiem, oraz Paszteciki Z Tuńczykiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać tuńczyka, zupę grzybową, mleko, jajka, sól i czarny pieprz. Wymieszać farsz wymieszać z mieszaniną tuńczyka, aż do całkowitego połączenia. Formuj mieszaninę na paszteciki. Przechowywać w lodówce paszteciki przez 10 minut do firmy się.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnie ciepło i lekko nasmaruj ruszt.
Paszteciki Grill aż do ogrzania przez i zewnętrzne Pokaż znaki grill, o 7 minut na stronie.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino można spróbować jest Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.
![Matanzas Creek Alexander Valley Merlot]()
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Średni fioletowy kolor. Smaki śliwki satsuma, malin pokrytych ciemną czekoladą i aromatów ziela angielskiego przede wszystkim. Na podniebieniu jest to klasyczny Merlot o dobrej koncentracji. Jest pikantny i średnio treściwy z aksamitnymi taninami. Domowa tarta wiśniowa i aromaty drewna sandałowego są łatwo wyczuwalne podczas degustacji.