Grillowane owoce z polewą Bourbon

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj grillowanych owoców z polewą Bourbon. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 240 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz bourbon, wodę, owoce i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Grillowane szaszłyki z ananasem i truskawkami z polewą z białej czekolady, Grillowane owoce pestkowe z glazurą balsamiczną, oraz Grillowane owoce pestkowe z glazurą balsamiczną i Manchego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Bourbon włożyć do rondla na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 1 minutę, aby spalić alkohol.
Dodaj masło, brązowy cukier, sok z cytryny i wodę. Doprowadzić do wrzenia ubijając, aż cały cukier się rozpuści. Dusić przez 5 minut.
Ostudzić do zgęstnienia. Wrzucić owoce z glazury do herbu lub pędzla glazury nad owocami z pędzla ciasta.
Umieść owoce na grillu i obróć raz, gdy pojawią się lekkie ślady grilla.
Podawać z lodami i skropić pozostałą glazurę na owocach.