Grillowane owoce z polewą Bourbon

Grillowane owoce z polewą Bourbon
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj grillowanych owoców z polewą Bourbon. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 240 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz bourbon, wodę, owoce i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Grillowane szaszłyki z ananasem i truskawkami z polewą z białej czekolady, Grillowane owoce pestkowe z glazurą balsamiczną, oraz Grillowane owoce pestkowe z glazurą balsamiczną i Manchego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Bourbon włożyć do rondla na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 1 minutę, aby spalić alkohol.
Składniki, których będziesz potrzebować
AlkoholAlkohol
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj masło, brązowy cukier, sok z cytryny i wodę. Doprowadzić do wrzenia ubijając, aż cały cukier się rozpuści. Dusić przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Ostudzić do zgęstnienia. Wrzucić owoce z glazury do herbu lub pędzla glazury nad owocami z pędzla ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
4
Umieść owoce na grillu i obróć raz, gdy pojawią się lekkie ślady grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Podawać z lodami i skropić pozostałą glazurę na owocach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
TrudnośćNormalny
Gotowe W17 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn