Grillowane ostrygi z masłem Tabasco-por

Grillowane ostrygi z masłem Tabasco-por
Grillowane ostrygi z masłem Tabasco-Por to bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 1 porcją. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 683 kalorie, 4G białka, oraz 69g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ocet sherry, tabasco, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest dobre. Spróbuj Grillowane ostrygi z masłem Tabasco-por, Grillowane ostrygi z masłem cytrynowym, oraz Grillowane ostrygi z pikantnym masłem estragonowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na patelni, roztopić 2 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać por i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż zmiękną i lekko rumiane, 8 protokół. Wymieszać z octem, przenieść do miski i ostudzić. Wymieszać z czosnkiem, sokiem z cytryny i Tabasco. Pozostałe 4 łyżki masła zmiękczamy i dokładnie łączymy z mieszaniną porów. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Sos TabascoSos Tabasco
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozpal grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Na każdą ostrygę nałożyć łyżkę masła porowego. Grillować ostrygi na dużym ogniu, aż tylko gotowane przez i masło topi się, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Serwuj od razu.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn