Grillowane ostrygi z masłem Tabasco-por
Grillowane ostrygi z masłem Tabasco-Por to bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 1 porcją. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 683 kalorie, 4G białka, oraz 69g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ocet sherry, tabasco, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest dobre. Spróbuj Grillowane ostrygi z masłem Tabasco-por, Grillowane ostrygi z masłem cytrynowym, oraz Grillowane ostrygi z pikantnym masłem estragonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni, roztopić 2 łyżki masła.
Dodać por i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż zmiękną i lekko rumiane, 8 protokół. Wymieszać z octem, przenieść do miski i ostudzić. Wymieszać z czosnkiem, sokiem z cytryny i Tabasco. Pozostałe 4 łyżki masła zmiękczamy i dokładnie łączymy z mieszaniną porów. Doprawić solą.
Na każdą ostrygę nałożyć łyżkę masła porowego. Grillować ostrygi na dużym ogniu, aż tylko gotowane przez i masło topi się, o 1 minutę.