Grillowane Okłady Z Ratatouille
Grillowane okłady Ratatouille to Wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 7G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz pod ręką pieprz, cukinię, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Okłady Ratatouille, Ratatouille Phyllo Okłady, oraz Grillowany Tuńczyk z grillowanym Ratatouille kuskus i Dekonstruowanym Pesto.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 4 składniki w misce; dobrze wymieszać. Odstawić.
Paprykę przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona i błony. Paprykę spłaszczyć ręcznie. Połówki papryki, cebula, bakłażan i cukinia płaszcz z gotowania sprayu.
Umieść połówki papryki, boki skórki w dół; cebula; bakłażan;i plastry cukinii na ruszcie. Przykryć i grill 5 minut. Włącz cebulę, bakłażan, i plastry cukinii nad (Nie włączyć połówki papryki); przykryć i grill 5 minut lub aż cebula, bakłażan, i cukinia są miękkie.
Usuń cebulę, bakłażan i cukinię z grilla. Grill papryka dodatkowe 5 minut lub do poczernienia.
Połówki papryki umieścić w plastikowej torbie na zamek błyskawiczny; zamknąć.
Odstawić na 10 minut. Paprykę obrać i grubo posiekać wszystkie warzywa.
W dużej misce wymieszać posiekane warzywa, sos Cezar i sól; delikatnie wymieszać.
Rozłóż około 3 łyżki mieszanki twarogu na każdym płaskim chlebie. Łyżka 1 szklanka mieszanki warzywnej na 1 krótkim końcu każdego płaskiego chleba; zwiń okłady.
Przetnij każdą owijkę na pół w poprzek i zabezpiecz drewnianym kilofem.