Grillowane Nibblersy kukurydziane® z masłem limonkowym

Grillowane kukurydziane Nibblers® z masłem limonkowym może być tylko przystawką, której szukasz. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 106 kalorii. Ten przepis służy 12. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz masło, kukurydza na kolbie, kolendra i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Grillowana kukurydza z masłem limonkowym, Grillowana kukurydza z masłem limonkowo-kolendrowym, oraz Grillowana kukurydza z Chipotle-masłem limonkowym.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy.
Wytnij 12 (10x10 cali) arkuszy folii o dużej wytrzymałości. W rondlu 1-quart roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować, często mieszając, aż cebula będzie miękka. Wymieszać w 1/3 Puchar kolendry i papryki; gotować 3 protokół, stale mieszając. Wymieszaj sok z limonki i sól czosnkową.
Umieść zamrożone ucho kukurydzy na środku każdego arkusza folii.
Mieszankę masła rozpuścić równomiernie na kukurydzy. Fold folii na kukurydzy tak krawędzie spotkać. Uszczelnij krawędzie, wykonując ciasne 1/2-calowe zagięcie; złóż ponownie.
Umieść kukurydzę na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować 25 do 35 minut, obracając od czasu do czasu, aż do całkowitego ogrzania.
Wytnij Duże X w poprzek każdego opakowania; zwiń folię.
Posypać 1 łyżką kolendry.