Grillowane małże z Sambucą i włoską kiełbasą

Grillowane małże z Sambucą i włoską kiełbasą
Grillowane małże z Sambucanem i włoską kiełbasą mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 95 kalorii, 7G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka Sambuca, kiełbasa z indyka, szczypta soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Małże gotowane na parze z pikantną włoską kiełbasą i koprem włoskim, Makaron z małżami, białym winem i pikantną włoską kiełbasą, oraz Grillowane Włoskie Kanapki Z Kiełbasą.

Instrukcje

1
Usunąć osłonki z kiełbasy.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
2
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać kiełbasę; gotować, aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
4
Dodaj cebulę, papryka, masło, i czosnek na patelnię; gotować 5 protokół, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Umieść chleb w robocie kuchennym; pulsuj 5 razy lub do momentu utworzenia bułki tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
6
Dodać bułkę tartą do mieszanki kiełbas; gotować 3 minuty, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
KiełbasaKiełbasa
7
Wlać Sambuca na jednej stronie patelni. Zapal Sambucę długim zapałką i pozwól, by płomienie zgasły. Wymieszać w sosie Worcestershire, pieprz, i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Przygotować grill do wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
9
Łuskać małże; wyrzucać połamane muszle lub muszle, które pozostają otwarte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
MałżeMałże
10
Umieścić 12 połówek małży na ruszcie skorupiaków; wyrzucić górne połówki muszli. Wierzch każdy z około 1 łyżeczki mieszanki bułki tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
SkorupiakiSkorupiaki
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
11
Umieść ruszt na grillu. Przykryć i gotować 4 protokół lub do soku z małży w skorupkach wrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z MałżySok Z Małży
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
12
Usuń małże z rusztu; utrzymuj ciepło. Powtórz procedurę z pozostałymi małżami i bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
MałżeMałże
13
Podawać z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn