Grillowane Mahimahi z pomidorowym winegretem
Grillowane Mahimahi z pomidorem Vinaigrette może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.27 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. Jest idealny do 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, cukier, kapary i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%. Podobne przepisy to Mahimahi ze zwęgloną cebulą, pomidorami i Tapenadą Vinaigrette, Mahimahi z boczkiem-masłem pomidorowym, oraz Oliwa z oliwek-gotowane Mahimahi z śródziemnomorskim sosem pomidorowym.
Instrukcje
Ułóż plastry pomidora na dużej blasze do pieczenia. Plastry płaszcz z gotowania sprayu, i broil 3 cali od ciepła 6 do 8 minut lub aż rumiane.
Umieść ostrze noża w misce robota kuchennego; dodaj pomidora, ocet i następne 3 składniki. Proces aż do gładkości, zatrzymując się raz, aby zeskrobać boki.
Wieszak na grill z natryskiem do gotowania.
Umieścić na grillu na średnio gorących węglach (350 do 400).
Umieścić filety na stojaku; grill, pokryte, 4 do 5 minut z każdej strony lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.
Filety przełożyć na półmisek; na wierzch równomiernie polać winegretem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio]()
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.