Grillowane Mahimahi
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Grillowane Mahimahi może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 184 kalorie. Na $4.1 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ząbki czosnku, mielony kminek, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealny do 4 Lipca. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Grillowane Mahimahi z polewą Tamaryndową, Grillowane Mahimahi z ananasem Sambal, oraz Grillowane Mahimahi Z Sosem Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym.
Dodaj rybę; obróć do płaszcza.
Zalać marynatą do rondla; doprowadzić do wrzenia i gotować 1 minutę.
Umieść rybę na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; przykryj i grilluj 4 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem.
Umieść 1/2 szklanki sałaty na każdym talerzu; wierzch z rybą. Łyżka marynaty nad rybą.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio]()
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.