Grillowane Mahi Mahi W. miodowo-makadamia i ananasowo-imbirowe

Grillowane Mahi Mahi W. miodowo-makadamia i ananasowo-imbirowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj grillowanego Mahi Mahi W. skorupa miodowo-makadamia i ananasowo-imbirowa. Na 34,83 zł / porcja, ten przepis okładki 62% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1653 kalorii, 175g białka, oraz 62 g tłuszczu. Ten przepis służy 1. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz sok ananasowy, ananas, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ananasa, możesz podążać za tym daniem głównym z Babeczki Ananasowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Miód imbir Grillowany łosoś, miecznik lub Mahi Mahi, Skórka z orzechów makadamia dla ryb-Mahi Mahi, łosoś, miecznik, Gardłosz pomarańczowy, oraz Macadamia-crusted Mahi Mahi z ananasowym Salsanem i ryżem jaśminowym dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia86
Magazyn