Grillowane kury z Basmati, suszoną porzeczką i sałatką migdałową
Grillowane kury z Basmati, suszoną porzeczką i sałatką migdałową to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 1144 kalorii, 69g białka, oraz 74g tłuszczu. Na $3.96 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz czosnek w proszku, rukolę, kury z dziczyzny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ryż basmati można śledzić to danie główne z Budyń ryżowy Basmati z prażonym kokosem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone kury dziczyzny z karmelizowanymi warzywami korzeniowymi i sosem z suszonych porzeczek, Kury z granatu glazurowanego z nadzieniem chlebowym Sosnowo-Orzechowo-porzeczkowym, oraz Kury Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszaj 3 łyżki oleju, 2 łyżeczki chili w proszku i dalej 5 składników w małej misce, aż utworzy się pasta.
Marynować przez 30 minut w temperaturze pokojowej.
4
Przygotować grill (średnie ciepło). Kury Grill aż gotowane przez, obracając od czasu do czasu, o 35 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
5
Przełożyć na talerz i ostudzić. (Może być wykonane 6 godzin wcześniej; przykryć i przechowywać w lodówce.)
6
Podgrzać 2 łyżki oleju w ciężkim dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
7
Dodać ryż i wymieszać 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż
8
Dodać bulion i porzeczki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu; przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż ciecz zostanie wchłonięta, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porzeczki
Bulion
9
Zdjąć z ognia i odstawić, pokryte, 5 minut.
10
Umieścić rukolę w dużej misce. Top z gorącym ryżem; wrzucić do zwiędłej rukoli. Super.
Pozostałe 4 łyżki oleju, 1/2 łyżeczki chili w proszku i ocet ubić w małej misce; zalać ryżem, dodać migdały i wrzucić. (Może być wykonany 3 godziny wcześniej.