Grillowane kury z Basmati, suszoną porzeczką i sałatką migdałową

Grillowane kury z Basmati, suszoną porzeczką i sałatką migdałową
Grillowane kury z Basmati, suszoną porzeczką i sałatką migdałową to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 1144 kalorii, 69g białka, oraz 74g tłuszczu. Na $3.96 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz czosnek w proszku, rukolę, kury z dziczyzny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ryż basmati można śledzić to danie główne z Budyń ryżowy Basmati z prażonym kokosem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone kury dziczyzny z karmelizowanymi warzywami korzeniowymi i sosem z suszonych porzeczek, Kury z granatu glazurowanego z nadzieniem chlebowym Sosnowo-Orzechowo-porzeczkowym, oraz Kury Z Grilla dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj 3 łyżki oleju, 2 łyżeczki chili w proszku i dalej 5 składników w małej misce, aż utworzy się pasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Rozprowadzić pastę na kury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
3
Marynować przez 30 minut w temperaturze pokojowej.
4
Przygotować grill (średnie ciepło). Kury Grill aż gotowane przez, obracając od czasu do czasu, o 35 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Przełożyć na talerz i ostudzić. (Może być wykonane 6 godzin wcześniej; przykryć i przechowywać w lodówce.)
6
Podgrzać 2 łyżki oleju w ciężkim dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Dodać ryż i wymieszać 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
8
Dodać bulion i porzeczki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu; przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż ciecz zostanie wchłonięta, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorzeczkiPorzeczki
BulionBulion
9
Zdjąć z ognia i odstawić, pokryte, 5 minut.
10
Umieścić rukolę w dużej misce. Top z gorącym ryżem; wrzucić do zwiędłej rukoli. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
RukolaRukola
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Pozostałe 4 łyżki oleju, 1/2 łyżeczki chili w proszku i ocet ubić w małej misce; zalać ryżem, dodać migdały i wrzucić. (Może być wykonany 3 godziny wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
MigdałyMigdały
OcetOcet
RyżRyż
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
12
Odstawić w temperaturze pokojowej.)
13
Podawać kury gry z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso Z DziczyznyMięso Z Dziczyzny
RyżRyż
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia33
Magazyn