Grillowane krewetki z salsą Mango
Grillowane krewetki z salsą Mango mogą być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 136 kalorii. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz kokos, scallion, sok z limonki, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 22 minuty. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Z łyżeczką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Grillowane szaszłyki z krewetek z salsą Mango, Grillowany Snapper z Mango, krewetkami i salsą Chile, oraz Grillowane krewetki Tacos z salsą z awokado Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
Drewniane szaszłyki, moczone w wodzie przez 30 minut
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Do salsy mango: pokroić odsączone owoce na małe kawałki.
Połącz owoce i pozostałe składniki salsy w misce i przechowuj w lodówce do ostygnięcia.
Umieść kokosa na blasze do pieczenia.
Piec przez 6 do 8 minut, lub aż kokos zmieni kolor na jasnobrązowy. Odłogowanie
Włócznia 3 krewetki na każdym bambusowym szpikulcu.
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu i spryskaj sprayem do gotowania.
Umieść szaszłyki z krewetek na patelni grillowej. Gotuj krewetki przez 2 minuty na stronie lub aż krewetki zmieni kolor na różowy.
Miejsce rozdrobnione kokosa na talerzu.
Usuń krewetki ze szaszłyków i umieść na wierzchu kokosa.
Umieść salsę w ozdobnej misce i natychmiast podawaj z szaszłykami z krewetek.