Grillowane Krewetki Kabobs
Grillowane krewetki Kabobs to bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Na 3,73 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 218 kalorii, 26g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz krewetki, beztłuszczowy majonez, ketchup bez soli i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć piwo, można śledzić to danie główne z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest dobre. Spróbuj Grillowane Krewetki Kabobs, Grillowane Krewetki Kabobs, oraz Przystawka Z Grillowanych Krewetek Kabobs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 4 składniki w dużej wytrzymałej, zip-top plastikowej torbie; dodać krewetki. Seal bag; Torba włączyć płaszcz krewetki. Marynować w lodówce 15 minut.
Połączyć majonez i chrzan; dobrze wymieszać. Przykryć i schłodzić, podczas gdy krewetki marynuje i gotuje.
Usuń krewetki z marynaty.
Marynatę umieścić w małym rondlu, doprowadzić do wrzenia i odstawić.
Nawlecz warzywa na 3 (12-calowe) metalowe szaszłyki. Wieszak na grilla z natryskiem do gotowania; umieścić na grillu na średnio gorących węglach (350 do 400).
Miejsce kabobs warzyw na stojaku; grill, pokryte, 3 minuty.
Podczas gdy warzywa gotować, wątku krewetki na 5 (12-calowy) metalowe szaszłyki.
Umieść krewetki kabobs na stojaku; grill, pokryte, 5 minut lub aż krewetki skręcić różowy i warzywa są chrupiące-przetargu, toczenie i fastrygowanie od czasu do czasu z zastrzeżone marynaty.
Podawać z mieszanką majonezu.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.