Grillowane krewetki i szaszłyki Chorizo z Piquillo Gazpacho
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Grillowane krewetki i szaszłyki Chorizo z Piquillo Gazpacho spróbować. Ten przepis służy 4. Na 3,47 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 722 kalorie, 28g białka, oraz 48 g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, ostry sos, piquillo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane Krewetki I Chorizo Na Szaszłykach, Hiszpańskie Szaszłyki Z Krewetkami I Chorizo Ze Specjalnym Kuskusem, oraz Ogórek Gazpacho Z Pieprzem Piquillo I Kiełkami Rzodkiewki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej grill lub patelnię grillową na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Umieść krewetki w płytkim naczyniu i doprawić solą, sokiem z cytryny i liberalną mżawką na oliwie z oliwek z pierwszego tłoczenia, wystarczy, aby pokryć krewetki. Szaszłyk 4 krewetki na przemian z 4 plasterki chorizo na każdym szaszłyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jukon
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Starty Ser Jack, Podzielony
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
3
Na deskę do krojenia z skórką cytrynową wyłożyć 2 łyżki natki pietruszki, pełne palmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne Nonpareile
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
4
Dodaj 1/2 palmy pełnej liści kolendry do stosu, a także 1 ząbek czosnku. Drobno posiekać tę mieszaninę i rezerwy do posypywania krewetek i gazpacho.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendra
Gazpacho
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
5
Pozostałe zioła i czosnek umieścić w robocie kuchennym lub dużym blenderze z papryką, pomidorami, posiekanymi warzywami, chlebem i ostrym sosem i proces do uzyskania gładkiej konsystencji.