Przepis Grillowane krewetki i Cilantro Pesto Pizzan jest gotowy w około 2 godziny i 15 minut i zdecydowanie jest świetnym pescatarian opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.77 za porcję. Jedna porcja zawiera 825 kalorii, 26g białka, oraz 61 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, orzeszki piniowe, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane krewetki i kolendra Pesto Pizza, Grillowane kolendry i pistacjowe Pesto krewetki szaszłyki, oraz Grillowane Krewetki Pesto Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Ubić razem drożdże i 1/4 szklanki wody w małej misce i odstawić na 5 minut do dowodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Drożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Umieść 1 3/4 szklanki mąki w dużej misce z solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Dodać mieszaninę drożdży, pozostałą wodę i olej i mieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Drożdże
Olej Do Smażenia
5
Ciasto przełożyć na mąkę i zagnieść na gładką powierzchnię. Dużą miskę posmarować pozostałym 1 łyżeczką oleju, dodać ciasto i obrócić do płaszcza. Przykryć i umieścić w ciepłym miejscu, aż podwoi objętość, około 1 do 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury. Po wyrośnięciu ciasta podziel je na pół. Podziel każdą połowę na 2 kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Rzuć każdą piłkę w 8-calowe koło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolka
8
Posmaruj olejem i grilluj po obu stronach do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Rozłóż kilka łyżek Pesto kolendry na każdej pizzy, top z kilkoma plastrami mozzarelli buffalo, a następnie góry z 4 krewetki i liście kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mozzarella Buffalo
Kolendra
Krewetki
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
10
Umieść pizzę na grillu, aż ser się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
11
Podawać na gorąco.
12
Połącz wszystkie składniki w robocie kuchennym i proces do gładkiej. Doprawić solą i pieprzem do smaku.;
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
13
Rozgrzej grill do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
14
Posmarować każdą krewetkę olejem i doprawić solą i pieprzem. Grill przez 1 do 2 minut na stronie lub aż tylko gotowane przez (krewetki będą nieprzezroczyste i włączyć różowy).
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio vigneti delle Dolomiti z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.