Grillowane krewetki czosnkowo-ziołowe
Grillowane krewetki czosnkowo-ziołowe to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Na $4.95 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 388 kalorii, 47g białka, oraz 17g tłuszczu. 905 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, mieszankę przypraw, krewetki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 2 godziny i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Grillowane krewetki z pieczonym sosem czosnkowo-ziołowym, Ziołowo-grillowane szaszłyki z krewetek z cytrynowo-ziołową fetą, oraz Krewetki czosnkowo-ziołowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić paprykę, czosnek, włoskie przyprawy, sok z cytryny, oliwę z oliwek, pieprz, bazylia i brązowy cukier razem w misce, aż dokładnie wymieszać. Mieszać w krewetki, i wrzucić równomiernie płaszcz z marynaty. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny, obracając raz.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu. Lekko ruszt do grilla olejowego i umieścić około 4 cale od źródła ciepła.
Wyjąć krewetki z marynaty, odsączyć nadmiar i wyrzucić marynatę.
Miejsce krewetki na rozgrzanym grillu i gotować, obracając raz, aż nieprzezroczyste w centrum, 5 do 6 minut.