Grillowane krewetki czosnkowo-ziołowe

Grillowane krewetki czosnkowo-ziołowe
Grillowane krewetki czosnkowo-ziołowe to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Na $4.95 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 388 kalorii, 47g białka, oraz 17g tłuszczu. 905 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, mieszankę przypraw, krewetki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 2 godziny i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Grillowane krewetki z pieczonym sosem czosnkowo-ziołowym, Ziołowo-grillowane szaszłyki z krewetek z cytrynowo-ziołową fetą, oraz Krewetki czosnkowo-ziołowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubić paprykę, czosnek, włoskie przyprawy, sok z cytryny, oliwę z oliwek, pieprz, bazylia i brązowy cukier razem w misce, aż dokładnie wymieszać. Mieszać w krewetki, i wrzucić równomiernie płaszcz z marynaty. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu. Lekko ruszt do grilla olejowego i umieścić około 4 cale od źródła ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Wyjąć krewetki z marynaty, odsączyć nadmiar i wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
4
Miejsce krewetki na rozgrzanym grillu i gotować, obracając raz, aż nieprzezroczyste w centrum, 5 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn