Grillowane krewetki czosnkowo-ziołowe

Grillowane krewetki czosnkowo-ziołowe
Grillowane krewetki czosnkowo-ziołowe to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Na $4.95 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 388 kalorii, 47g białka, oraz 17g tłuszczu. 905 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, mieszankę przypraw, krewetki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 2 godziny i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Grillowane krewetki z pieczonym sosem czosnkowo-ziołowym, Ziołowo-grillowane szaszłyki z krewetek z cytrynowo-ziołową fetą, oraz Krewetki czosnkowo-ziołowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubić paprykę, czosnek, włoskie przyprawy, sok z cytryny, oliwę z oliwek, pieprz, bazylia i brązowy cukier razem w misce, aż dokładnie wymieszać. Mieszać w krewetki, i wrzucić równomiernie płaszcz z marynaty. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
1 Do 1-1/3 Szklanki Wody1 Do 1-1/3 Szklanki Wody
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu. Lekko ruszt do grilla olejowego i umieścić około 4 cale od źródła ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Wyjąć krewetki z marynaty, odsączyć nadmiar i wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
4
Miejsce krewetki na rozgrzanym grillu i gotować, obracając raz, aż nieprzezroczyste w centrum, 5 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn