Grillowane krakersy z polenty z pieczoną salsą pieprzową

Grillowane krakersy z polenty z pieczoną salsą pieprzową
Grillowane krakersy z polenty z pieczoną salsą pieprzową mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Oglądasz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 81 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Za 61 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim Czwartego Lipca wydarzenie. Jeśli masz pod ręką płatki pieprzu, cebulę, pietruszkę płaską i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 16 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to bardzo rozsądna cena przepis dla fanów meksykańskiego jedzenia. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 60%. Spróbuj Grillowane steki z żeberka z salsą pieczoną i pieprzową, Grillowane krótkie żeberka i pieczona Salsa pieprzowa, oraz Jogurt grillowana pierś z kurczaka z ananasem pieczona czerwona papryka Salsa dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej patelnię grillową do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
3
Pokrój polentę i lekko posmaruj olejem. Grilluj 2 lub 3 minuty z każdej strony, aby zdobyć ciasta i podgrzać je.
Składniki, których będziesz potrzebować
PolentaPolenta
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Umieść paprykę, oliwki, kapary, pietruszkę, cebulę, czosnek i płatki czerwonej papryki w procesorze i pulsuj moc, aby posiekać salsę. Top polenta z łyżkami salsy i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
PolentaPolenta
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykański działa naprawdę dobrze z Pinot Noir, Riesling i musującym różem. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. Kolekcja diamentów Francisa Forda Coppoli Monterey Pinot Noir z oceną 4,1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Francis Ford Coppola Diamond Collection Monterey Pinot Noir
Francis Ford Coppola Diamond Collection Monterey Pinot Noir
Srebrna Etykieta Pinot Noir ma jasny rubinowy kolor i ujawnia kuszące perfumy z czerwonych śliwek, kwiatów i słodkich przypraw. Obfite smaki czarnej wiśni, ciemnej porzeczki i truskawki wypełniają pluszowe podniebienie, a nuty drzewa sandałowego przechodzą w miękkie, eleganckie wykończenie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W16 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn