Grillowane kotlety jagnięce z rozmarynem, solą i Tapanadą Aioli

Grillowane kotlety jagnięce z rozmarynem, solą i Tapanadą Aioli
Grillowane kotlety jagnięce z rozmarynem, solą i Tapanadą Aioli to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 126g białka, 65 g tłuszczu, oraz w sumie 1123 kalorii. Na $7.19 za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 10 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka soli koszernej, rozmaryn plus gałązki, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Sprawdza się jako drogie danie główne dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 58 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Kotlety jagnięce zawinięte w kiełbasę z masłem Tapanadowym, Grillowana noga jagnięca z solą rozmarynową, oraz Grillowane kotlety jagnięce z ziołami Aioli.

Instrukcje

1
Połączyć majonez, skórkę, sok, anchois i czosnek w robocie kuchennym i proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodać oliwki i sól i pieprz i puls kilka razy po prostu włączyć oliwki, nie puree je. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut przed podaniem. Może być wykonany 8 godzin wcześniej i schłodzony.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
1
Połącz rozmaryn i sól w robocie kuchennym i proces aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Rozgrzać grill do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
3
Kotlety posmarować z obu stron olejem i doprawić kilkoma łyżeczkami soli i świeżo zmielonego czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Miejsce na grillu i grill, aż złoty kolor i lekko zwęglone, 3 do 4 minut. Odwróć kotlety i kontynuuj grillowanie do średnio rzadkiej doneness, 2 do 3 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Odstawić na 5 minut przed podaniem. Top każdy kotlet z dollop aioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
AioliAioli
6
Dekoruj gałązkami rozmarynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
TrudnośćTwardy
Gotowe W58 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia55
Magazyn