Grillowane kotlety jagnięce z rozmarynem, solą i Tapanadą Aioli

Grillowane kotlety jagnięce z rozmarynem, solą i Tapanadą Aioli to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 126g białka, 65 g tłuszczu, oraz w sumie 1123 kalorii. Na $7.19 za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 10 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka soli koszernej, rozmaryn plus gałązki, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Sprawdza się jako drogie danie główne dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 58 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Kotlety jagnięce zawinięte w kiełbasę z masłem Tapanadowym, Grillowana noga jagnięca z solą rozmarynową, oraz Grillowane kotlety jagnięce z ziołami Aioli.
Instrukcje
Połączyć majonez, skórkę, sok, anchois i czosnek w robocie kuchennym i proces do gładkiej.
Dodać oliwki i sól i pieprz i puls kilka razy po prostu włączyć oliwki, nie puree je. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut przed podaniem. Może być wykonany 8 godzin wcześniej i schłodzony.
Połącz rozmaryn i sól w robocie kuchennym i proces aż do połączenia.
Rozgrzać grill do wysokiej.
Kotlety posmarować z obu stron olejem i doprawić kilkoma łyżeczkami soli i świeżo zmielonego czarnego pieprzu.
Miejsce na grillu i grill, aż złoty kolor i lekko zwęglone, 3 do 4 minut. Odwróć kotlety i kontynuuj grillowanie do średnio rzadkiej doneness, 2 do 3 minut dłużej.
Odstawić na 5 minut przed podaniem. Top każdy kotlet z dollop aioli.
Dekoruj gałązkami rozmarynu.