Grillowane kotlety jagnięce z cytrynowo-estragonowym Aïoli i pomarańczową Gremolatą

Grillowane kotlety jagnięce z cytrynowo-estragonowym Aïoli i pomarańczową Gremolatą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1003 kalorii, 48g białka, oraz 83g tłuszczu każdy. Na 7,37 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odbierz kotlety z jagnięciny, oliwę z oliwek, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Spróbuj Grillowane Kotlety Jagnięce Z Miętą Gremolata, Grillowane kotlety jagnięce z ziołami Aioli, oraz Kotlety jagnięce z pistacjową Gremolatą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przyciąć tłuszcz z krawędzi kotletów jagnięcych do grubości 1/8 cala.
Umyj obie strony jagnięciny równomiernie oliwą z oliwek.
Posypać równomiernie solą i pieprzem.
Kotlety jagnięce z grilla, przykryte pokrywą grilla, na średnim ogniu (350-40
4 do 5 minut z każdej strony (średnio rzadko) lub do pożądanego stopnia doneness.
Przełożyć kotlety jagnięce na półmisek; przykryć luźno folią aluminiową i odstawić na 5 minut.
Pomarańczę pokroić na 8 klinów. Kliny grillowe pomarańczowe, przykryte pokrywą grilla, na średnim ogniu (350 do 40
1 do 2 minut z każdej strony lub do momentu pojawienia się śladów grilla.
Podawać kotlety jagnięce z grillowanymi pomarańczowymi klinami, cytrynowo-estragonowym Aoli i pomarańczową Gremolatą.