Grillowane kotlety jagnięce z Charmoula

Grillowane kotlety jagnięce z Charmoula
Potrzebujesz bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i pierwotny dodatek? Grillowane kotlety jagnięce z Charmoula mogą być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 1,11 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 18g tłuszczu i w sumie 181 kalorii. Jest idealny do Czwartego Lipca. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oliwy z oliwek, papryki, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 53 minuty. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 48%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Grillowane kotlety jagnięce z Charmoula, Grillowane Kotlety Jagnięce Charmoula, oraz Grillowane Kotlety Jagnięce Charmoula.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
W małej misce wymieszaj sól, kminek, paprykę i cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Posyp kotlety połową mieszanki przypraw i pozostaw w temperaturze pokojowej na 30 minut.
5
Dla Charmoula: w robocie kuchennym lub blenderze dodaj pozostałą mieszankę przypraw, cebulę, pietruszkę, kolendrę, czosnek, oliwę z oliwek, skórkę z cytryny i sok. Zmiksuj na gładką masę i dopraw solą i pieprzem do smaku. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Posmaruj kotlety oliwą z oliwek i włóż do grilla. Grilluj, aż jagnięcina będzie średnio rzadka, około 4 do 6 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Przełóż kotlety na półmisek i podawaj z charmoula.
TrudnośćTwardy
Gotowe W53 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn