Grillowane Kanapki Z Warzywami Pita
Grillowane kanapki z warzywami Pita to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka kiełków lucerny, oliwa z oliwek, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kanapki z tuńczykiem, ogórkiem i posiekanymi warzywami Pita, Kanapki z tuńczykiem, ogórkiem i posiekanymi warzywami Pita, oraz Grillowane Kanapki Halloumi Pita.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w małej misce.
Zmiksuj cukinię, bakłażana, żółtą dynię i cebulę z mieszaniną oleju.
Umieść warzywa na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; przykryj i grilluj 6 minut lub do miękkości, obracając raz.
Grillowane warzywa i pomidory układamy równomiernie na połówki pita. Każdą połówkę pity napełnij 2 łyżkami kiełków; wierzch 2 łyżkami sera i 1 łyżką dressingu.