Grillowane Kanapki Z Warzywami Pita

Grillowane Kanapki Z Warzywami Pita
Grillowane kanapki z warzywami Pita to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka kiełków lucerny, oliwa z oliwek, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kanapki z tuńczykiem, ogórkiem i posiekanymi warzywami Pita, Kanapki z tuńczykiem, ogórkiem i posiekanymi warzywami Pita, oraz Grillowane Kanapki Halloumi Pita.

Instrukcje

1
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Połącz pierwsze 5 składników w małej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Zmiksuj cukinię, bakłażana, żółtą dynię i cebulę z mieszaniną oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Squash żółtySquash żółty
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Umieść warzywa na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; przykryj i grilluj 6 minut lub do miękkości, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Grillowane warzywa i pomidory układamy równomiernie na połówki pita. Każdą połówkę pity napełnij 2 łyżkami kiełków; wierzch 2 łyżkami sera i 1 łyżką dressingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
KiełkiKiełki
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Kombinacja 2Kombinacja 2
6
ocena carbo: 24
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn