Grillowane Kanapki Z Tuńczykiem I Provolone Z Salsą Verde

Grillowane kanapki z Tunanem i Provolone z Salsa Verde mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 398 kalorii. Ten przepis służy 4. 27 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka oliwy z oliwek, czosnek, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 94%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Kanapki z grillowaną wołowiną i Provolone, Grillowane kanapki Provolone, jajko i Pancetta, oraz Grillowane Kanapki Provolone, Jajko I Pancetta.
Instrukcje
Podgrzać prasę panini lub sandwich zgodnie z instrukcjami producenta. (Ewentualnie podgrzać nieprzywierającą patelnię grillową na średnim ogniu.) Podczas gdy prasa jest ogrzewanie, połączyć pietruszkę, 1/4 szklanki oliwy z oliwek, sok z cytryny, kapary, czosnek, anchois, i kilka zmielonych pieprzu w blenderze i zmiksować na gładką.
Połóż ser na dnie focaccii. Łyżka tuńczyka na ser.
Spread niektóre z salsa verde na wewnętrznych szczytów focaccia i umieścić szczyty na kanapki salsa verde stronie w dół.
Posmaruj obie strony kanapek pozostałymi 2 łyżeczkami. olej.
Umieścić kanapki na prasie salsa verde stronie do góry, pociągnąć górę w dół, i gotować, aż rumiane i chrupiące i ser topi się, 5 do 7 protokół, w zależności od tego, jak gorąco maszyna jest. (Jeśli używasz patelni do grillowania, połóż ciężką patelnię na kanapkach i gotuj, obracając kanapki raz.) Ostrożnie wyjąć z prasy i podawać. Propozycje serwowania kanapki idealnie komponują się z pachnącą sałatką. Tryarugula i sałatka z kopru włoskiego z pomarańczą i sosem z nasion kopru włoskiego i prażonymi orzechami laskowymi.
42, Tłuszcz Jednonienasycony
Oceń ten przepis i zobacz opinie
34, Tłuszcz Wielonienasycony