Grillowane grillowane Burgery z wołowiną i fasolą
Przepis grillowane grillowane wołowina i hamburgery fasoli może zaspokoić Amerykański głód w około 25 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 349 kalorii. Na 1,57 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 5. Jeśli masz bardzo chudą mieloną wołowinę, sos barbecue, sałatę liściową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Burgery z wołowiną i czarną fasolą, Grillowane Burgery Z Fasolą, oraz Grillowane Burgery Wołowe.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. W dużej misce, wymieszać wołowinę, fasola, okruchy krakersów, 2 łyżki sosu barbecue, pieprz i jajko. Kształt na 5 pasztecików, o grubości około 1/2 cala.
Stojak do grilla szczotkowego z olejem roślinnym.
Placki umieścić na grillu. Przykryć grill; gotować na średnim ogniu 5 minut. Obróć; gotuj pod przykryciem 5 do 6 minut dłużej lub aż termometr do mięsa włożony do środka pasztecików odczytuje 71°.
Sałatę i paszteciki umieścić na dolnych połówkach bułek.
Rozłóż każdy patty z 1 łyżeczką sosu barbecue. Top z pomidorem i cebulą. Przykryć wierzch Koka.