Grillowane Franki W Stylu Południowym
Grillowane Franki w stylu południowym to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 545 kalorii. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona selera, sól koszerną, bułki z kiełbasą i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć biały ocet winny, można śledzić to danie główne z Tort Z Czerwonego Aksamitu jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Franki z grillowaną słodką Mini papryką, Grillowane Franki wołowe ze słodką papryką i cebulą, oraz Skwierczące Franki z grillowaną kukurydzą i czarną fasolą.
Instrukcje
Spryskaj zimny ruszt z grilla zewnętrznego i przyborów kuchennych sprayem do grillowania. Przygotować grill na średnie ciepło.
Wymieszaj ocet, cukier, sól, pieprz, musztardę i nasiona selera w średniej misce.
Dodać surówkę z brokułów i wrzucić do połączenia; przykryć i odstawić.
Grilluj franks 5 do 10 minut lub do gorąca, często obracając. Tosty wewnątrz bułek.
Umieścić Franki w rolkach i top każdy frank z 1 łyżka sosu barbecue i 1/3 szklanki brokuły slaw.
Podawać natychmiast. Dodatkowa surówka może być podawana z boku lub z innym posiłkiem.