Grillowane Czarne Kruki
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Grillowane czarne wrony mogą być świetnym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 545 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.91 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, czosnek, zielona cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fasola Grillowana czarno-biała, Grillowany koper włoski z sosem z czarnych oliwek, oraz Dijon i czarny czosnek Grillowana jagnięcina dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kury w zamykanej plastikowej torebce z zamrażarką lub dużym płytkim szklanym naczyniu. W małej misce wymieszaj sos sojowy, brązowy cukier, olej sezamowy, piernik, płatki pieprzu, 3 łyżki cebuli i czosnek; zalej marynatą kury. Uszczelnij worek lub przykryj naczynie. Przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Grill gazowy lub węglowy.
Usunąć kury z marynaty; wyrzucić marynatę.
Kury ułożyć, ściąć boki, na grillu na dużym ogniu. Przykryć grillem; gotować od 14 do 16 minut, obracając od czasu do czasu, aż sok z kur będzie czysty, gdy najgrubsze kawałki zostaną pocięte na kość(co najmniej 74°).
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
Posypać sezamem i zieloną cebulą.