Grillowane Chili Z Indyka

Grillowane Chili Z Indyka
Grillowane Chili z indyka to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Za 86 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 253 kalorii, 12g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Super Bowl. Jeśli masz pod ręką chili z indyka, fasolę, fasolę chili i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 4 godziny i 5 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 75%. Ten wynik jest dobry. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Chili-Kurczak Z Grilla, Chili-Kurczak Z Grilla, oraz Chili Wołowe Z Grilla.

Instrukcje

1
W 3-qt. powolna kuchenka, połącz wszystkie składniki. Przykryj i gotuj na wysokim poziomie przez 4 godziny lub do momentu podgrzania i zmieszania smaków.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami

Polecane wino: Cava, Shiraz, Grenache

Cava, Shiraz i Grenache to świetny wybór na Chili z indyka. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne w przypadku pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Seghesio Rockpile Zinfandel. Ma 4,6 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 44 dolarów.
Seghesio Rockpile Zinfandel
Seghesio Rockpile Zinfandel
Rockpile Zinfandel ma aromaty pudełka z przyprawami i czerwonych owoców z intensywnymi smakami porzeczki, kandyzowanego jabłka i esencji briary Zinfandela. Wino ma również miękkie wejście z skoncentrowaną kwasowością i wyjątkowo długim finiszem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn