Grillowane burgery wieprzowe ze Slaw
Grillowane hamburgery wieprzowe z Slaw może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 748 kalorii. Ten przepis służy 4. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 23 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to raczej tanie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka majonezu, octu winnego białego, bułek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 83%. Spróbuj Grillowane burgery wieprzowe ze Slaw, Burgery Wieprzowe Z Grilla Cajun, oraz Azjatyckie burgery wieprzowe z grilla ze Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować grill do bezpośredniego gotowania na gorąco na średnio gorącym węglu drzewnym (średnie ciepło dla gazu).
Cienko pokroić wystarczającą ilość kapusty z krajalnicą do pomiaru 2 szklanki.
Ubić razem majonez, mleko i 1 1/2 łyżeczki octu na gładką masę, następnie wymieszać z kapustą, marchewką, szczypiorkiem, solą i pieprzem do smaku.
Niech coleslaw stać w temperaturze pokojowej, odkryte, podczas robienia hamburgerów.
Wymieszać razem sos barbecue, cayenne, 1/4 łyżeczka soli, i pozostałe łyżki octu, aż dobrze połączone.
Wymieszać razem wieprzowinę, 1/2 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki pieprzu i 2 łyżki sosu barbecue mieszaninę aż do połączenia (nie overmix), a następnie uformować 4 (3/4-cala grubości) hamburgery (4 cale średnicy).
Olej grill rack, następnie grill paszteciki, pokryte tylko w przypadku korzystania z grilla gazowego, przewracając od czasu do czasu, aż tylko gotowane przez, o 6 minut w sumie.
Umyj wierzch każdego patty 1 łyżką mieszanki sosu barbecue, a następnie odwróć i grilluj 30 sekund.
Umyj wierzch każdego patty z 1 łyżką sosu barbecue, następnie odwróć i grilluj 30 sekund więcej.
Wyciąć Boki bułek z pozostałym 1/4 szklanki sosem barbecue, następnie paszteciki kanapkowe i colesław między rolkami.
* Coleslaw można zrobić 8 godzin wcześniej i schłodzone, pokryte.* Paszteciki można uformować 1 godzinę wcześniej i schłodzić, przykryć.* Jeśli nie jesteś w stanie grillować na zewnątrz, paszteciki można gotować w naoliwionej dużej (2-palnikowej) patelni grillowej na średnim ogniu, odwracając się od czasu do czasu, aż tylko gotowane przez, 7 do 9 minut, a następnie Szczotkowane sosem barbecue i gotowane jak wyżej.