Grillowane Burgery Musztardowo-Koperkowe
Grillowane burgery musztardowo-koperkowe wymagają około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 370 kalorii. Na 2,64 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 2. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi ci to Epikurious. Jeśli masz pomidor, musztarda dijon, śmietana i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Jest idealny do 4 Lipca. Jest to niedrogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane Burgery Musztardowo-Koperkowe, Grillowane Burgery z grzybami Portobello z sosem koperkowo-musztardowym, oraz Hamburgery Z Łososia Z Musztardą Koperkową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
Pierwsze 3 składniki wymieszać w średniej misce.
Przenieść 3 łyżki sosu do małej miseczki i rezerwy.
Dodać mięso do pozostałego sosu w średniej misce i delikatnie wymieszać. Podzielić mieszaninę mięsa na 2 równe porcje. Spłaszczyć każdy do 1/2-cala-gruby patty; posypać solą i pieprzem.
Grill pokroić bok bułki do tosty, o 1 minutę. Placki grillowe do pożądanej doneness, około 4 minut na stronę dla średnich.
Dolną połowę bułek posmarować sosem reserved. Top każdy z burger, plaster pomidora, sałata i Kok top.