Nigdy nie możesz mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc daj grillowane buraki z Burratanem i makiem vinaigrette spróbować. Ten przepis służy 8. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 351 kalorii, 14g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 66 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz buraki dla niemowląt, olej roślinny, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Prażone Buraki Z Orzechowym Winegretem I Burratą, Sałatka Farro z prażonymi burakami, rukolą i sosem makowym, oraz Grejpfrut - Mak Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce wymieszać szalotkę, ocet, mak, musztardę i skórkę pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Pomarańczowa
Makowiec
Musztarda
Szalotka
Ocet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Do Szczotkowania I Smażenia
2
Ubij w oleju roślinnym, następnie 2 łyżki oliwy z oliwek; doprawić solą i pieprzem. Odstaw winegret na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Olej Roślinny
Vinaigrette
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
3
1 buraka obrać i cienko pokroić; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Burak
4
Przygotuj grill na średnie ciepło. W średniej misce wrzucić Pozostałe buraki z 2 łyżkami oliwy z oliwek; doprawić solą i pieprzem. Buraki grillowe, przykryte, obracające się od czasu do czasu, do miękkości, 30-35 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Oliwa Z Oliwek
Burak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
Do Szczotkowania I Smażenia
5
Buraki przełożyć na talerz i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Burak
6
Tymczasem szalotki wrzucić z pozostałą 1 łyżką oliwy z oliwek; doprawić solą i pieprzem. Szalotki Grill, obracając od czasu do czasu, aż zwęglone, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Oliwa Z Oliwek
Zielona Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
7
Za pomocą ręcznika papierowego pocierać skórki z buraków i pokroić na kawałki wielkości kęsa. Wrzucić buraki i zarezerwowane dressing w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Burak
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Do Szczotkowania I Smażenia
8
Ułożyć ser na talerzach lub półmisku, a na wierzchu polać szalotki, wystrojone buraki i zarezerwowane plastry buraków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula
Ser
Burak
9
DO AHEAD: Vinaigrette może być wykonane 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj. Buraki można grillować i obrać 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem