Grillowane brzoskwinie i wieprzowina

Grillowane brzoskwinie i wieprzowina
Grillowane brzoskwinie i wieprzowina mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $2.94 za porcję. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 26g białka, oraz 8G tłuszczu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz rukolę, ocet balsamiczny, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane wiejskie kotlety wieprzowe z grillowanymi brzoskwiniami, Sycylijski Grillowany Schab z grillowanymi brzoskwiniami Agrodolce, oraz Grillowane kotlety wieprzowe z pikantnymi balsamicznymi grillowanymi brzoskwiniami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść każdy kawałek wieprzowiny między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego i Funt każdy kawałek do grubości 1/4 cala za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Meat TenderizerMeat Tenderizer
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
2
Połącz 2 łyżki octu, soku, tymianku, soli i pieprzu w małej misce. Rezerwy 1 łyżka mieszanki soku.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
PieprzPieprz
SokSok
TymianekTymianek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Wlej pozostałą mieszaninę soku do dużej plastikowej torby na zamek błyskawiczny.
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
4
Dodać wieprzowinę; zapiekać i marynować w lodówce przez 1 godzinę, od czasu do czasu obracając.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
5
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
6
Na talerzu ułożyć brzoskwinie, pokroić boki w górę, skropić pozostałymi 2 łyżkami octu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
OcetOcet
7
Umieść wieprzowinę na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania; grilluj 3 minuty z każdej strony lub aż wieprzowina zostanie wykonana. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
8
Umieść brzoskwinie, ścięte boki w dół, na stojaku do grillowania; grill 4 minuty lub do miękkości i lekko zbrązowieje. Obróć i gotować 2 minuty lub aż do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
9
Każdą brzoskwinię pokroić na pół na 4 plastry. Pokrój kawałki wieprzowiny w paski o grubości 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
WieprzowinaWieprzowina
10
Mżawka przycięte rukola z reserved 1 łyżka mieszanki soku, podrzucając do herbu. Rukolę podzielić równomiernie pomiędzy 4 płytki. Na wierzch polać grillowanymi paskami wieprzowiny i plastrami brzoskwini; posypać równomiernie cukrem turbinado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier TurbinadoCukier Turbinado
RukolaRukola
SokSok
BrzoskwiniaBrzoskwinia
WieprzowinaWieprzowina
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn