Grillowane Brzoskwinie
Grillowane brzoskwinie to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, pieprz, ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grillowane brzoskwinie + brzoskwinie i lody, Grillowane ciasto Angel Food z grillowanymi brzoskwiniami i śmietaną i wiśniowym Coulis, oraz Grillowane ciasto z serem śmietankowym i grillowanymi brzoskwiniami.
Instrukcje
W rondlu na średnim ogniu wymieszaj biały cukier, ocet balsamiczny i pieprz. Gotować na wolnym ogniu, aż płyn zmniejszy się o połowę. Powinien stać się nieco grubszy.
Zdjąć z ognia i odstawić.
Rozgrzej grill na średnim i wysokim ogniu.
Lekko nasmarować ruszt grillowy.
Na przygotowanym grillu ułożyć brzoskwinie, pokroić bokiem w dół. Gotować przez około 5 minut lub do momentu karmelizacji miąższu. Obróć brzoskwinie.
Umyj górne boki szkliwem balsamicznym i gotuj przez kolejne 2 do 3 minut.
Połówki brzoskwini przełożyć na pojedyncze dania i skropić pozostałą glazurą.
Posypać pokruszonym serem pleśniowym.