Grillowane Bourbon-Glazurowane Kaboby Wołowe

Grillowane Bourbon-Glazurowane Kaboby Wołowe
Need a dairy free main course? Grillowane Bourbon Glazed Kabobs wołowiny może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 341 kalorii, 29g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na $2.96 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i zbierz sól, szczyptę płatków pieprzu, bourbon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć bourbon, można śledzić to danie główne z Babeczki czekoladowe Bourbon Pecan Pie z lukrem orzechowym jako deser. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bourbon Marynowany Grillowany Kurczak Kabobs, Figowo-Balsamiczne Szkliwione Kaboby Wołowe, oraz Bourbon-Glazurowany Kurczak Z Grilla dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grill gazowy lub węglowy. W rondlu 1-ćwiartkowym wymieszaj 1 łyżkę bourbona, polewę teriyaki, koncentrat soku pomarańczowego, brązowy cukier i pokruszony czerwony pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku PomarańczowegoKoncentrat Soku Pomarańczowego
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Sos TeriyakiSos Teriyaki
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu; zmniejszyć ciepło do niskiego. Dusić 5 minut, mieszając od czasu do czasu; zdjąć z ognia. Pozostałą 1 łyżkę bourbona wymieszać. Rezerwy 2 łyżki glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
GlazuraGlazura
3
W średniej misce umieść wołowinę, cebulę, grzyby i paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
PieprzPieprz
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Skropić olejem; wrzucić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Posypać solą; wrzucić do herbu. Na każdym z dwóch 10-do 12-calowych metalowych szaszłyków, na przemian wątek wołowiny, cebuli, grzybów i papryki, pozostawiając 1/4-calową przestrzeń między każdym kawałkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
GrzybyGrzyby
CebulaCebula
WołowinaWołowina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki MetaloweSzaszłyki Metalowe
6
Przykryć i grillować kabobs na średnim ogniu 9 do 11 minut, obracając raz i szczotkowanie z glazury w ciągu ostatnich 3 minut, aż wołowina jest pożądana doneness i warzywa są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
GlazuraGlazura
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Tuż przed podaniem obficie szczotkuj kaboby z reserved 2 łyżkami glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia20
Magazyn