Grillowane Bażanty Poppers

Grillowane Bażanty Poppers
Grillowane Poppery z bażanta mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 61 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 71 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz boczek, pierś bażanta, wykałaczki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Jak gotować bażanta: Bażant pieczony z masłem ze śmietaną i burbonem, Bażant z Risotto, grillowanymi szparagami i pieczonym kalafiorem, oraz Grillowane Papryczki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierś bażanta pokroić na 36 kawałków i włożyć do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
BażantBażant
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Płyn z papryki jalapeno zalać bażantem, wymieszać i odstawić do marynowania na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
BażantBażant
3
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Marynatę odcedzić z bażanta i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
BażantBażant
5
Na każdy kawałek piersi bażanta umieścić plasterek papryki jalapeno i owinąć jedną trzecią paska boczku. Szaszłyk 6 sztuk bażanta na każdym szaszłyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
BażantBażant
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
6
Gotować na rozgrzanym grillu, często obracając, aż boczek będzie chrupiący, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Wyjmij szaszłyki z kawałków bażanta i umieść wykałaczkę w każdym kawałku, aby służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
BażantBażant
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn