Grillowane Bażanty Poppers
Grillowane Poppery z bażanta mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 61 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 71 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz boczek, pierś bażanta, wykałaczki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Jak gotować bażanta: Bażant pieczony z masłem ze śmietaną i burbonem, Bażant z Risotto, grillowanymi szparagami i pieczonym kalafiorem, oraz Grillowane Papryczki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierś bażanta pokroić na 36 kawałków i włożyć do miski.
Płyn z papryki jalapeno zalać bażantem, wymieszać i odstawić do marynowania na 20 minut.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
Marynatę odcedzić z bażanta i wyrzucić.
Na każdy kawałek piersi bażanta umieścić plasterek papryki jalapeno i owinąć jedną trzecią paska boczku. Szaszłyk 6 sztuk bażanta na każdym szaszłyku.
Gotować na rozgrzanym grillu, często obracając, aż boczek będzie chrupiący, 15 do 20 minut.
Wyjmij szaszłyki z kawałków bażanta i umieść wykałaczkę w każdym kawałku, aby służyć.