Grillowane Awokado Rockamole
Grillowane awokado Rockamole może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis serwuje 10 i kosztuje 1,87 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 448 kalorii, 5G białka, oraz 43g tłuszczu. Jedna osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jeśli masz awokado, creme fraiche, szarą sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Czwarty Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana polędwiczka wieprzowa z salsą awokado-brzoskwiniową i grillowanym Tomatillo Guacamole, GRILLOWANA SAŁATKA ZE STEKIEM PORTOBELLO Z AWOKADO, LIMONKĄ I GRILLOWANĄ KUKURYDZĄ, oraz Grillowany łosoś z grillowaną brzoskwinią i salsą z awokado podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill lub patelnię grillową.
W misce umieścić obrane i pestki awokado.
Skropić oliwą z oliwek i sokiem z cytryny (aby zapobiec utlenianiu), posypać dużą ilością szarej soli i czarnego pieprzu. Aby grillować w pomieszczeniu, rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu. Posmaruj papierowy ręcznik oliwą z oliwek, a następnie przesuń go po patelni do grilla, aby mieć wystarczająco dużo oliwy z oliwek, aby awokado się nie przykleiło (dostarczą własnego tłuszczu).
Awokado ułożyć na grillu, ściąć z boku. Grillować przez 1 minutę.
W międzyczasie rozgrzej 10-calową patelnię saute.
Dodaj 1/2 szklanki oliwy z oliwek na patelnię, dodaj mielony czosnek i smażyć, aż zrobi się jasnobrązowy.
Dodać julienned bazylii i saute aż do więdnięcia i przenieść do dużej szklanej lub ceramicznej misce. Awokado zdjąć z grilla i dodać do miski. Widelcem dobrze rozgnieść mieszankę awokado / bazylii.
Dodać śmietanę i wymieszać.
Dodać parmezan i wymieszać.