Grillowana Żabnica ze słodkim gulaszem z fasoli biegacza

Grillowana Żabnica ze słodkim gulaszem z fasoli biegacza
Grillowana Żabnica ze słodkim gulaszem z fasoli biegacza jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Na 9,12 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 532 kalorie. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sól morską i pieprz, natkę pietruszki liściowej i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Przepis na grillowaną Żabnicę (ze słodkim gulaszem z fasoli biegacza), Słodki Glazurowany Kurczak Z Grilla, oraz Fasola Biegacza Vinaigrette.

Instrukcje

1
Uwielbiam gotować fasolkę biegacza w ten sposób. Nabierają fantastycznego smaku i świetnie smakują, jedząc na gorąco, z pieczoną rybą lub białym mięsem. Są też bardzo dobre, podawane na zimno jako antipasto. Proszę dać im szansę. Aby zakończyć to danie mam zamiar użyć Wielki wzmacniacz smaku nazwie gremolata. Klasyczne połączenie to czosnek, Skórka z cytryny i natka pietruszki, wszystko posiekane razem naprawdę drobno. Można go posypać gulaszami, bulionami, zupami lub daniami z makaronu w ostatniej chwili. To naprawdę ożywia danie. Dostajesz zapach i ostrość cytryny i szum czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wzmacniacz SmakuWzmacniacz Smaku
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Karmić fasolę przez frez fasoli. Jeśli go nie masz, po prostu uruchom obieraczkę po każdej stronie fasoli, aby pozbyć się ciągliwych bitów, a następnie pokrój je na kawałki 1/2 cala pod kątem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
3
Gulasz z fasoli biegacza można gotować z wyprzedzeniem lub zacząć tuż przed gotowaniem ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
4
Rozgrzać duży rondel, wystarczająco duży, aby pomieścić wszystkie składniki, i dodać 2 łyżki oliwy z oliwek plus olej ze słoika z anchois. Posiekaj 4 ząbki czosnku i smaż je delikatnie z anchois i suszonym chili, aż wszystko zmięknie, a anchois rozpadnie się na papkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Suszona Papryka ChiliSuszona Papryka Chili
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Wlać pokruszone pomidory lub sos pomidorowy i dodać fasolę i gałązki rozmarynu. Doprawić i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do PrzyprawieniaGałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
6
Umieść pokrywkę na patelni i gotuj delikatnie przez 12 do 15 minut lub aż fasola będzie ładnie ugotowana. Jeśli sos trochę wyschnie, dodaj odrobinę wody i zamieszaj fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Ułóż kawałki żabnicy na desce do krojenia i pokrój je poziomo prawie na pół, aby otwierały się jak książka. Postaraj się je uzyskać, aby mieć równą grubość po obu stronach. Rybę lekko oceniamy i odstawiamy na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
ŻabnicaŻabnica
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
8
Aby gremolata, drobno posiekać pozostały ząbek czosnku ze szczyptą soli. Następnie drobno posiekać natkę pietruszki i skórkę z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
9
Wymieszać je z czosnkiem, dać 1 Ost.posiekać i odstawić do posypania na końcu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
10
Podgrzej bardzo dużą patelnię lub patelnię (lub użyj 2 mniejszych). Dobrze doprawić rybę solą i pieprzem i lekko natrzeć oliwą z oliwek. Gotować ryby przez 2 minut z każdej strony lub aż po prostu gotowane przez (nie overcook).
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
11
Zdjąć fasolę z ognia, posmakować i w razie potrzeby doprawić jeszcze raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
12
Usuń gałązki rozmarynu i dodaj sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
13
Umieść stos fasoli na każdym talerzu i wierzch z kawałkiem ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
14
Posypać liśćmi bazylii i gremolaty. Możesz też serwować całość na dużym talerzu pośrodku stołu-w stylu family service!
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
15
"Nasza umowa z producentami" Jamie at Home " pozwala nam udostępnić w Internecie tylko 2 przepisy na odcinek. Food Network żałuje niedogodności dla naszych widzów i foodnetwork.com użytkownicy"

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Menage a Trois Limelight Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn