Grillowana Żabnica ze słodkim gulaszem z fasoli biegacza

Grillowana Żabnica ze słodkim gulaszem z fasoli biegacza jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Na 9,12 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 532 kalorie. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sól morską i pieprz, natkę pietruszki liściowej i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Przepis na grillowaną Żabnicę (ze słodkim gulaszem z fasoli biegacza), Słodki Glazurowany Kurczak Z Grilla, oraz Fasola Biegacza Vinaigrette.
Instrukcje
Uwielbiam gotować fasolkę biegacza w ten sposób. Nabierają fantastycznego smaku i świetnie smakują, jedząc na gorąco, z pieczoną rybą lub białym mięsem. Są też bardzo dobre, podawane na zimno jako antipasto. Proszę dać im szansę. Aby zakończyć to danie mam zamiar użyć Wielki wzmacniacz smaku nazwie gremolata. Klasyczne połączenie to czosnek, Skórka z cytryny i natka pietruszki, wszystko posiekane razem naprawdę drobno. Można go posypać gulaszami, bulionami, zupami lub daniami z makaronu w ostatniej chwili. To naprawdę ożywia danie. Dostajesz zapach i ostrość cytryny i szum czosnku.
Karmić fasolę przez frez fasoli. Jeśli go nie masz, po prostu uruchom obieraczkę po każdej stronie fasoli, aby pozbyć się ciągliwych bitów, a następnie pokrój je na kawałki 1/2 cala pod kątem.
Gulasz z fasoli biegacza można gotować z wyprzedzeniem lub zacząć tuż przed gotowaniem ryby.
Rozgrzać duży rondel, wystarczająco duży, aby pomieścić wszystkie składniki, i dodać 2 łyżki oliwy z oliwek plus olej ze słoika z anchois. Posiekaj 4 ząbki czosnku i smaż je delikatnie z anchois i suszonym chili, aż wszystko zmięknie, a anchois rozpadnie się na papkę.
Wlać pokruszone pomidory lub sos pomidorowy i dodać fasolę i gałązki rozmarynu. Doprawić i doprowadzić do wrzenia.
Umieść pokrywkę na patelni i gotuj delikatnie przez 12 do 15 minut lub aż fasola będzie ładnie ugotowana. Jeśli sos trochę wyschnie, dodaj odrobinę wody i zamieszaj fasolę.
Ułóż kawałki żabnicy na desce do krojenia i pokrój je poziomo prawie na pół, aby otwierały się jak książka. Postaraj się je uzyskać, aby mieć równą grubość po obu stronach. Rybę lekko oceniamy i odstawiamy na bok.
Aby gremolata, drobno posiekać pozostały ząbek czosnku ze szczyptą soli. Następnie drobno posiekać natkę pietruszki i skórkę z cytryny.
Wymieszać je z czosnkiem, dać 1 Ost.posiekać i odstawić do posypania na końcu.
Podgrzej bardzo dużą patelnię lub patelnię (lub użyj 2 mniejszych). Dobrze doprawić rybę solą i pieprzem i lekko natrzeć oliwą z oliwek. Gotować ryby przez 2 minut z każdej strony lub aż po prostu gotowane przez (nie overcook).
Zdjąć fasolę z ognia, posmakować i w razie potrzeby doprawić jeszcze raz.
Usuń gałązki rozmarynu i dodaj sok z cytryny.
Umieść stos fasoli na każdym talerzu i wierzch z kawałkiem ryby.
Posypać liśćmi bazylii i gremolaty. Możesz też serwować całość na dużym talerzu pośrodku stołu-w stylu family service!
"Nasza umowa z producentami" Jamie at Home " pozwala nam udostępnić w Internecie tylko 2 przepisy na odcinek. Food Network żałuje niedogodności dla naszych widzów i foodnetwork.com użytkownicy"
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Menage a Trois Limelight Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.
![Menage a Trois Limelight Pinot Grigio]()
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.