Grillowana włoska kiełbasa ze słodko-kwaśną papryką i cebulą

Grillowana włoska kiełbasa ze słodko-kwaśną papryką i cebulą
Przepis Grillowana włoska kiełbasa ze słodko-kwaśną papryką i cebulą może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,64 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 896 kalorii, 34g białka, oraz 75 g tłuszczu. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis od Serious Eats ma 548 fanów. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka octu jabłkowego, papryka, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest super. Spróbuj Grillowana włoska kiełbasa z papryką słodko-kwaśną, Grillowana włoska kiełbasa z papryką słodko-kwaśną, oraz Grillowana włoska kiełbasa z papryką, cebulą i rukolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu do połysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodać cebulę i paprykę i gotować, często mieszając, aż zmiękną i rumiane w miejscach, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3
Dodać ocet i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
4
Wyjąć z ognia i mieszać, aż cukier się rozpuści. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
5
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i ułóż węgle po jednej stronie rusztu z węglem drzewnym. Ustaw ruszt do gotowania na miejscu, przykryj grill i pozwól na rozgrzanie przez 5 minut. Alternatywnie, ustawić połowę palników na grillu gazowym do najwyższego ustawienia ciepła, przykryć i podgrzewać przez 10 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Przenieść mieszaninę pieprzu do 10-calowej kwadratowej aluminiowej patelni jednorazowego użytku. Alternatywnie skonstruuj tacę z podwójnej warstwy folii aluminiowej o dużej wytrzymałości, 10 cali kwadratowych, z bokami o wysokości 2 cali. Kiełbaski Nestle do mieszanki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Umieść tacę na gorącej stronie grilla i gotuj do duszenia, o 4 protokół. Przesuń do chłodniejszej strony grilla. Przykryj grill z otworami wentylacyjnymi nad kiełbasami. Gotować z otwartymi otworami wentylacyjnymi, aż kiełbaski zarejestrują się w temperaturze 140 ° do 145 ° F na natychmiastowym termometrze odczytu, około 20 minut, obracając raz w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Zdejmij pokrywę. Za pomocą szczypiec Usuń kiełbaski z papryki i umieść bezpośrednio na ruszcie kuchennym nad gorącą stroną grilla. Gotować, obracając od czasu do czasu, aż dobrze rumiane i chrupiące, o 3 protokół w sumie. Wróć do papryki. Bułki tost na gorącej stronie grilla w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
9
Podajemy kiełbaski z bułeczkami i słodko-kwaśną papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn